Protecţia solară și machiajul de vară

În timpul verii, soarele, chiar și în zona de reședință obișnuită, ca să nu mai vorbim de latitudinile mai apropiate de ecuator, este activ și poate aduce nu numai un bronz frumos, ci și pigmentarea nedorită, îmbătrânirea și mult mai rău – tumori maligne pe piele.

Să nu vorbim despre consecințele teribile ale unei expuneri nechibzuite la soare, ci mai degrabă să vorbim despre machiajul de vară combinat cu protecția solară.

Așadar, ce opțiuni de protecție solară și de machiaj sunt disponibile pe timp de vară?

Protecție solară + fondul tău de ten fără SPF

Așa se întâmplă că, selecția de fonduri de ten cremă cu protecție solară în segmentul natural este limitată.

Așadar, această opțiune este excelentă pentru fetele care nu doresc să își schimbe fondul de ten preferat nici vara și care au pielea uscată sau normală.

Folosirea sau nu a rutinei obișnuite de îngrijire a tenului depinde de starea pielii tale. De multe ori nu este necesar, deoarece produsele de protecție solară au o funcție de îngrijire și vă puteți supraîncărca pielea. Dar înainte de a aplica fondul de ten, așteptați aproximativ 10-15 minute pentru ca crema de protecție solară să se absoarbă.

Efectul SPF nu va fi redus, la fel ca în cazul colanților sub blugi iarna – blugii nu anulează căldura colanților.

Dacă fondul de ten conține SPF, va funcționa cel cu SPF mai mare.

Fond de ten, bb, ss cream cu protecţie solară

Sunt disponibile diferite grade de protecție – 15-50 SPF. Este important să aplicați suficientă cremă pe față. O aplicare abuzivă sau pe alocuri nu va funcționa ca protecție. Aplicați îngrijirea ca de obicei, în funcție de starea pielii tale la momentul respectiv.

CITESTE  Rețete de scrub în condiţii de casă

SPF 15 este excelent pentru fetele care își petrec cea mai mare parte a zilei în interior și pentru plimbări scurte. Dacă plănuiți plimbări lungi, activități în aer liber sau dacă aveți pielea albă, alegeți SPF 30 sau mai mare.

Pudră de bază minerală

Ideal pentru fetele cu tenul gras, cu tendință la iritații și atopie. În prezent, există o gamă largă de pudre minerale care, dacă sunt aplicate corect, oferă o protecție de 15-20 SPF (nu toate mărcile scriu despre asta, deoarece nu au fost testate). Este important să aplicați treptat pudra de bază minerală pe toată fața, folosind mișcări de răsucire și suflare. Pentru a face acest lucru, folosiți o perie densă cu o tăietură netedă.

Îngrijirea ar trebui să fie aplicată ca de obicei.

Pudra minerală aplicată peste machiajul obișnuit, fără a folosi o cremă de protecție solară, nu va putea să vă protejeze de razele soarelui, deoarece stratul de aplicare va fi foarte subțire.

Aceste metode de protecție solară sunt descrise pentru a rămâne într-un mediu mai mult sau mai puțin urban, atunci când efectuați toate etapele ulterioare ale machiajului – aplicarea fardului, a sculpturii, a machiajului ochilor – după ce v-ați uniformizat tenul

Este foarte posibil ca atunci când alegeți un produs de machiaj de vară, veți găsi un must-have pentru toate anotimpurile, deoarece trebuie să vă protejați fața de soare nu numai în căldură! Încearcă, experimentează și împărtășește în comentarii modalitățile tale de a combina machiajul și protecția solară.

Lasă un răspuns