Top 10 idei de intalniri toamna!

a man standing next to a tree
a man standing next to a tree

Toamna, cu vremea sa adesea namoloasa si vântoasa, pare a fi cea mai proasta perioada a anului pentru a organiza intâlniri romantice. Nu se poate aminti decât despre nopțile calde instelate, iar schiul printr-un parc acoperit de zapada, cu un termos plin cu cafea fierbinte parfumata, nu poate fi decât visat. Dar nu te grabi sa te superi, porneste-ți imaginația, pentru ca cu ajutorul ei poți umple chiar si cel mai rece sfârsit de toamna cu caldura si culori stralucitoare pentru tine si persoana iubita.

Întâlnirile de toamna

a group of people sitting on a bench

Iti aduc in atenție zece variante de organizare a intâlnirilor de toamna, printre care sigur vei gasi o idee care o sa ți se potriveasca.

Ideea #1: O plimbare improvizata

a man throwing a frisbee

Daca locuiesti intr-un oras, agitația lui zilnica este obositoare, asa ca comunicarea cu natura va fi o relaxare minunata pentru tine si a doua jumatate a ta. O plimbare de Ideea toamna este atât de romantica si frumoasa: stând lânga un foc care trosneste vesel, inghesuiți impreuna, priviți frunzele colorate cazând din copaci, prajiți cârnați si faceți planuri pentru viitor.

Ideea #2: Plimbarea este o experiența

a lion sitting in a cage

Daca nu vrei sa faci plimbari in locuri salbatice, plimba-te pe cai cu persoana iubita sau mergi la gradina zoologica sau la delfinarium. Nu uitați sa va aduceți aparatul foto, imagini grozave sunt garantate!

CITESTE  Frumusețea interioara

Ideea # 3: Plimbați-va prin oras cu o limuzina

a close up of a car

Exista astazi agenții de inchiriere de limuzine in fiecare oras. Rezervați o masina pentru seara, pentru ca orasul este in flacari – este atât de frumos, discutați in acelasi timp si traseul plimbarii. Poți termina calatoria romantica in cafeneaua preferata.

Ideea #4: Întâlnire culinara

Daca mersul la un restaurant sau cafenea este prea banal pentru tine, iti putem oferi, impreuna cu persoana iubita, sa gatesti un preparat exotic necunoscut pana acum si apoi sa il mananci. Rulouri, cheesecake, paella – sunt atât de multe lucruri interesante si gustoase in lume, de ce sa nu va mulțumiți unul altuia cu delicatesele prepararii comune sub o sticla de vin bun? Organizați o seara romantica pentru persoana iubita.

Ideea #5: Întâlnire dulce

a man and a woman standing in a room

Daca ideea de creativitate culinara comuna nu te impresioneaza, poți merge intr-un tur al fabricii de cofetarie. Dulciurile sunt iubite nu doar de femei, ci si de barbați, in plus, care dintre noi din copilarie nu a vrut sa vada cum se face ciocolata si dulciurile, precum si sa incerce o țigla parfumata proaspat facuta.

Ideea #6: intâlnire cu apa

a woman standing in front of a building

Au ramas doar amintiri despre o vacanța la plaja pe apa, dar toamna este un moment minunat pentru a vizita impreuna un parc acvatic, spa sau sauna. Alege ce iti place mai mult. Daca nu sunt mulți bani , poți oricând sa pregatesti acasa o baie parfumata cu petale de trandafir, sa-ți inviti persoana iubita acolo, sa-i faci un masaj.

Ideea #7: Zburați sub nori

a man that is standing in the grass

Parasutismul este, desigur, o activitate pentru oameni extremi, dar zborul intr-un balon cu aer cald este foarte romantic si incitant, celalalt semnificativ isi va aminti o astfel de intâlnire pentru toata viața!

CITESTE  6 obiceiuri proaste care strica unghiile

Ideea nr. 8: Întâlnirea cu frumosul

a display in a room

Îndragostiții cu interese comune toamna pot vizita cu placere o expoziție, un muzeu, o galerie, un concert al trupei lor preferate sau chiar un festival.

Ideea #9: Mica calatorie

a bridge over a body of water

Mai este foarte puțin timp inainte de sarbatori, iar sarbatorile de iarna sunt aproape, dar de ce sa le astepti? Aranjați o surpriza pentru persoana iubita – alegeți un oras din Rominia in care amândoi nu ați fost niciodata si mergeți acolo intr-o excursie. Nu uita sa rezervezi in prealabil camerele de hotel pentru noapte, astfel incât nimic sa nu va distruga mica calatorie.

Ideea #10: Întâlnirea acasa

a person holding a glass of wine

Aranjați o intâlnire acasa. Gatiți-va mâncarurile preferate sau comandați doar pizza acasa, vizionați un film interesant infasurat intr-o patura, priviți un album cu fotografii comune.

Toamna nu este o perioada mai puțin frumoasa decât vara, trebuie doar sa-i vezi frumusețea. Nu fi trist, ci bucura-te de fiecare moment pe care il petreci alaturi de persoana iubita!

Lasa un raspuns