Reguli simple pentru fiecare zi

Uneori se întâmplă ca prietenii, rudele sau colegii să se strecoare literalmente printre degete, iar acum pur și simplu nu există nimeni cu care să-și împărtășească experiențele sau bucuria. Vreai  să știi care este motivul și cum să faci față acestuia? Citește mai departe.  Sper cu adevărat că articolul acesta te va ajuta să revizuiești obiceiurile dăunătorilor care duc la consecințe triste.Iată câteva reguli simple:

Cum setăm regulile pentru copii şi cum îi facem să le respecte
Împreună mereu

Ține minte! Primăvara este cel mai bun moment pentru a dezvolta o relație cu adevărat sinceră. Pentru aceasta e nevoie să ții cont de unele reguli simple!

Greșeala 1/ Regula 1

Greșeală 1. La întrebarea: “Ce mai faci?” – răspunde: „Așa-așa, nimic bun”. Oamenii se așteaptă la bucurie din comunicare. Subconștient te temi puțin de o persoană tristă și, ca urmare, evităm.

Regula 1. Învață să creezi o dispoziție bună, pentru tine în fiecare zi. Concentrează-te pe lumea ta interioară, personalitatea și bunul gust. Dă viață culorilor strălucitoare – schimbă un costum formal într-o ținută romantică, vizitează o cafenea confortabilă de peste drum; reîncarcă-ți bateriile – organizează o mică petrecere pentru suflet – treci printr-un ritual spa. Și, de asemenea, zâmbește – lumii și pentru tine însăși – acesta este cel mai rapid mod de a oferi feței și corpului un aspect odihnit, înflorit și, prin urmare, extinde cercul de cunoștințe.

Greșeala 2/ Regula 2

Greșeala 2. Spunând: „Nu am timp, nu acum, nu aș fi făcut niciodată asta”. Dacă ți-ai dezvoltat un obicei atât de prost de a rosti astfel de fraze, atunci chiar și cei mai apropiați și iubiți oameni vor comunica cu tine din ce în ce mai rar.

CITESTE  3 pași: cum să stabilești un obiectiv și să îl atingi

Regula 2. Îți amintești ultima dată când ți-ai îmbrățișat părinții, soția sau copiii? Exprimă-ți sentimentele zilnic! La urma urmei, comunicarea tactilă oferă unei persoane un sentiment de siguranță, confort și chiar mărește imunitatea. Acordă îmbrățișări și atunci vor fi în jurul tău oameni mult mai sănătoși și fericiți. Și comunicarea va funcționa cu siguranță!

Greșeala 3/ Regula 3

Greșeală 3. Spune o minciună. Dacă dorești  doar să provoci în mod deliberat ostilitate, creează conflicte.

Regula 3. Vrei să ai răceală mai rar și să scapi de durerile de cap?! Apoi, scrie mai puțin și trișează! Medicii de la Universitatea din Massachusetts au dovedit că cei cărora le place să mintă sunt mai predispuși să aibă răceli și dureri de cap. Inventatorii experimentează tensiunea și stresul, deoarece sunt constrânși în permanență să fie în alertă, iar acest lucru slăbește corpul.

Greșeala 4/ Regula 4

Greșeală 4. Nu îți urma postura. La un nivel inconștient, înclinarea este interpretată ca lipsă de încredere în abilitățile cuiva, lipsă de dragoste pentru sine și pentru ceilalți.

Regula 4. Pentru a te simți vesel în fiecare zi, trebuie să îți monitorizați poziția. Un spate îndoit împiedică respirația – plămânii nu funcționează la forță maximă, ceea ce înseamnă că îți lipsește oxigen și, ca urmare, o lipsă de forță și energie. Ține spatele drept, ai grijă de coloana vertebrală, ai grijă de tine. Fii frumoasă și iubită!

Greșeala 5/ Regula 5

Greșeală 5. A fi leneș. Pierzi toate șansele de a face noi cunoștințe bune.

Regula 5. Aer curat și sport

Reguli de comportament pentru o familie fericită
Reguli de comportament pentru o familie fericită

Fii afară cel puțin o oră în fiecare zi. Lasă pachetul de biscuiți și cola deoparte, coboară de pe canapea și mergi la plimbare sau, mai bine, chiar aleargă, vizitați expoziția, teatrul, cinematograful – nu vei regreta!

CITESTE  De ce frunzele își schimbă culoarea?

Primăvara este chiar motivul pentru a începe ziua altfel. Urmează regulile noastre simple. Creează-ți propriile tale reguli, și vei observa cât de repede viața și comunicarea vor începe să aducă doar bucurie!

Înțelegi cât de bine îți vor prinde aceste reguli simple? Îți doresc succes!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?