Frumusețea interioară

Salut, acest mesaj este pentru tine. Astăzi vom vorbi despre frumusețe și sănătate. Utilizând această combinație vom analiza modul corect de a avea o frumusețe sănătoasă.

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 IANUARIE 2020. BALANȚELE SUNT  IRASCIBILE | Horoscop
Chipul Ei

Ce înseamnă să fim frumoși?

Să fim frumoși, înseamnă să fim sănătoși atât fizic cat și la nivel emoțional. Frumusețea interiorului nostru se reflectă neapărat asupra exteriorului.

Toate sentimentele noastre, emoțiile pozitive și negative, frustrările, neînțelegerile și  nemulțumirile, afectează într-o mare măsură sănătatea noastră, deci și modul cum noi arătăm.

De aceea, pentru a rămâne întotdeauna frumoși și sănătoși vom face o mica călătorie prin subconștientul nostru, unde vom vedea primii pași spre  realizarea obiectivului nostru.

Îngrijirea de sine

Primul pas este concentrarea privirii  spre oglindă. Ceea ce se va reflecta suntem noi, iar ceea ce vom vedea este dorinţa noastră de a fi mai optimiști, mai buni, mai toleranți. Sigur fiecare din noi va vedea lucruri diferite, la început foarte multe întrebări, neclarități. Însă din momentul când vom începe să vedem dincolo de reflecția din oglinda, vom fi mai aproape de acceptarea sinelui.

Femeia este cea care poate uimi, poate face schimbări, dar mereu va rămâne sinceră. Acest aspect doresc ca fiecare sa-l poată vedea în oglinda sa.

Ce o face pe femeie frumoasă? Răspunsul la această întrebare poate fi aflat prin următorul pas pe care doresc să îl accentuez- maniera femeii de a se comporta în lumea de afară, în public.

În lumea de afară, femeia este oaspetele cel mai important, fie aceasta o întâlnire cu prietenii, fie de afacere sau chiar o întâlnire romantică. În toate aceste situații atenția va fi asupra EI. Pentru a nu fi neplăcut surprinși de reacția celorlalți trebuie să ținem cont de următoarele momente importante:

  • Să fim manierați, iar fiecare gest să fie cuprins de feminitate și tandrețe.
  • Să avem un vocabular corect și plăcut.
  • Să avem mereu grijă de ținută și de felul cum o arătăm publicului.
CITESTE  Totul despre părul despicat
Nimic nu e mai frumos decât sufletul frumos

Să ne putem controla zâmbetul

Acesta atrage o deosebită atenția asupra noastră, în special când îl utilizăm exagerat. Vorbind despre zâmbet nu pot să nu accentuez că acesta este o armă importantă a femeii. Aspectul pozitiv al acestui sfat se axează pe sinceritatea surâsului nostru. Un zâmbet sincer, dragele mele doamne, vă poziționează ca o ființă fină și deschisă comunicării, iar persoana de lângă dvs. poate simți căldură fiind alături, și cel mai veridic lucru este că zâmbetul sincer ne oferă plăcerea de-a ne simți eliberați de toate momentele neplăcute apărute pe parcursul zilei.(Pentru a cunoaște mai multe despre această armă o puteți face prin citirea celor 176 de pagini a lui Isabelle Crouzet, Puterea Zâmbetului vezi aici.

Pentru ce-i care citesc acest articol vă doresc să fi-ți mereu feminine, admirabile. Nu uitati frumusețea lăuntrică este primul pas spre o frumusețe exterioară sănătoasă.

Lasă un răspuns