Frumusețea interioara

Salut, acest mesaj este pentru tine. Astazi vom vorbi despre frumusețe si sanatate. Utilizând aceasta combinație vom analiza modul corect de a avea o frumusețe sanatoasa.

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 IANUARIE 2020. BALANȚELE SUNT  IRASCIBILE | Horoscop
Chipul Ei

Ce inseamna sa fim frumosi?

Sa fim frumosi, inseamna sa fim sanatosi atât fizic cat si la nivel emoțional. Frumusețea interiorului nostru se reflecta neaparat asupra exteriorului.

Toate sentimentele noastre, emoțiile pozitive si negative, frustrarile, neințelegerile si  nemulțumirile, afecteaza intr-o mare masura sanatatea noastra, deci si modul cum noi aratam.

De aceea, pentru a ramâne intotdeauna frumosi si sanatosi vom face o mica calatorie prin subconstientul nostru, unde vom vedea primii pasi spre  realizarea obiectivului nostru.

Îngrijirea de sine

Primul pas este concentrarea privirii  spre oglinda. Ceea ce se va reflecta suntem noi, iar ceea ce vom vedea este dorinta noastra de a fi mai optimisti, mai buni, mai toleranți. Sigur fiecare din noi va vedea lucruri diferite, la inceput foarte multe intrebari, neclaritați. Însa din momentul când vom incepe sa vedem dincolo de reflecția din oglinda, vom fi mai aproape de acceptarea sinelui.

Femeia este cea care poate uimi, poate face schimbari, dar mereu va ramâne sincera. Acest aspect doresc ca fiecare sa-l poata vedea in oglinda sa.

Ce o face pe femeie frumoasa? Raspunsul la aceasta intrebare poate fi aflat prin urmatorul pas pe care doresc sa il accentuez- maniera femeii de a se comporta in lumea de afara, in public.

În lumea de afara, femeia este oaspetele cel mai important, fie aceasta o intâlnire cu prietenii, fie de afacere sau chiar o intâlnire romantica. În toate aceste situații atenția va fi asupra EI. Pentru a nu fi neplacut surprinsi de reacția celorlalți trebuie sa ținem cont de urmatoarele momente importante:

  • Sa fim manierați, iar fiecare gest sa fie cuprins de feminitate si tandrețe.
  • Sa avem un vocabular corect si placut.
  • Sa avem mereu grija de ținuta si de felul cum o aratam publicului.
CITESTE  Totul despre parul despicat
Nimic nu e mai frumos decât sufletul frumos

Sa ne putem controla zâmbetul

Acesta atrage o deosebita atenția asupra noastra, in special când il utilizam exagerat. Vorbind despre zâmbet nu pot sa nu accentuez ca acesta este o arma importanta a femeii. Aspectul pozitiv al acestui sfat se axeaza pe sinceritatea surâsului nostru. Un zâmbet sincer, dragele mele doamne, va poziționeaza ca o ființa fina si deschisa comunicarii, iar persoana de lânga dvs. poate simți caldura fiind alaturi, si cel mai veridic lucru este ca zâmbetul sincer ne ofera placerea de-a ne simți eliberați de toate momentele neplacute aparute pe parcursul zilei.(Pentru a cunoaste mai multe despre aceasta arma o puteți face prin citirea celor 176 de pagini a lui Isabelle Crouzet, Puterea Zâmbetului vezi aici.

Pentru ce-i care citesc acest articol va doresc sa fi-ți mereu feminine, admirabile. Nu uitati frumusețea launtrica este primul pas spre o frumusețe exterioara sanatoasa.

Lasa un raspuns