Cum carțile ne influențeaza viața

Carțile sunt importante pentru ca ne dezvolta gândurile, ne ofera cunostințe si lecții nesfârsite, menținându-ne mintea activa. Carțile pot conține si stoca tot felul de informații, povesti, gânduri si sentimente, spre deosebire de orice altceva din aceasta lume. Importanța carților in a ne ajuta sa invațam si sa ințelegem lucrurile nu poate fi subestimata.

Îmi place sa citesc, sa descopar carți si sa ma dezvolt pe mai multe planuri. Îmi place sa citesc despre o varietate de subiecte, asa ca sunt mereu in cautarea unei carți bune.

Pâna de curând cautam o carte in limba engleza pentru a-mi imbunatați abilitațile, iar din cauza timpului insuficient nu gaseam ce am nevoie la librariile din preajma. De aceea, am decis sa continui cautarile in mediul online. Aşa am descoperit site-ul Books Express, de care am ramas incântata. Nu numai ca am procurat cartile in limba engleza la un pret accesibil, ci am gasit şi multe alte carti motivationale şi utile. Pe Books Express www.books-express.ro/black-friday, gasiti multe categorii, atât profesionale, cum ar fi: medicina, business, arta, tehnologie, inginerie cât şi de dezvoltare personala.

Cu totii avem nevoie de carti. O persoana care citeste rareori se simte singura si, cu ajutorul unei povesti bune, isi poate lua rapid gândurile opresive, poate ințelege mai bine lumea si oamenii din jurul sau.

Pe Books Express gasiti cele mai noi carti, la un pret foarte avantajos, mai ales in perioada de Black Friday care se desfaşoara pe 7-13 noiembrie. Toate categoriile de produse din site intra in campania de Black Friday, aşa ca puteti profita de aceasta ocazie pentru a cumpara cartea pe care o doriti atât de mult. Reducerile vor fi de pâna la 70% si vor ramâne constante pe toata perioada campaniei. Un alt moment important ce mi-a atras atentia este dreptul de retur gratuit şi faptul ca preturile sunt economice, oferindu-se şi posibilitatea de a achita in rate

CITESTE  Cum sa gasesti ocupatii pe plac care sa iti aduca şi bani: 9 reguli de aur de urmat

Un beneficiu important al lecturii de carți este efectul pozitiv pe care il are asupra gândirii noastre. Atunci când citim, gândim mai mult pentru a ințelege o anumita idee dintr-o lucrare. Acest lucru ne antreneaza memoria si logica.

Atunci când citesti o carte in fiecare zi, iți dai seama ca inveți in mod continuu lucruri noi, ca te dezvolți in mod constant, ceea ce, la rândul sau, iți afecteaza foarte mult stima de sine. Fiecare carte pe care o citesti iți deschide o noua imagine a lumii si o noua perspectiva asupra vieții.

Astfel, cititul regulat nu ne permite doar sa ne distram si sa invațam lucruri noi, ci ne poate reconstrui literalmente creierul. Aceasta stimuleaza inteligența emoționala, ne ajuta sa reținem mai bine faptele si tneinvața sa cautam mai eficient soluții alternative la probleme dificile.

Lasa un raspuns