Cum și cu ce puteți decora neobișnuit o casă sau o cameră pentru Anul Nou

Pentru ca Revelionul să fie amintit mult timp, trebuie să vă gândiți la toate lucrurile în avans până la cel mai mic detaliu. Puteți începe cu designul interior în decorarea casei și decorul DIY.

Decorarea fațadei clădirii

Pentru a simți atmosfera festivă cu mult înainte de Anul Nou, trebuie să aveți grijă să vă decorați casa în avans. Proprietarii de case private au un anumit avantaj aici. Curtea poate fi decorată cu ghivece mari, umplându-le cu buchete de ramuri de brad.

Acestea trebuie să fie legate cu panglici strălucitoare. Schema de culori trebuie aleasă în avans, astfel încât toate elementele de decor să se potrivească cu aceasta. Mai bine să rămâi la roșu clasic combinat cu auriu sau verde. Puteți dilua aceste nuanțe cu alb.

Cifre de gheață

Nu trebuie să fii sculptor pentru a crea compoziții interesante de Anul Nou pentru partea de stradă a unei case de țară. Bilele de gheață sunt o idee bună. Sunt realizate din baloane obișnuite. Apa este turnată în interior și sunt așezate mărgele multicolore, mărgele, fructe de pădure, frunze frumoase. Când lichidul îngheață, coaja este îndepărtată. Bilele finisate sunt agățate pe copaci sau așezate pe balustrada verandei.

Figuri de gheață

Ghirlandă

Curtea și fațada clădirii pot fi decorate cu ghirlande, plasându-le pe pereți, copaci și o poartă. Trebuie să alegeți modele rezistente la umiditate care nu se tem de îngheț. Vor funcționa chiar dacă ninge. Ghirlandele sunt atârnate în ordine aleatorie. Pot coborî de sub acoperiș vertical în jos sau se pot țese în exterior de-a lungul peretelui casei. Pe copaci, ghirlandele sub forma unei rețele arată frumos, care acoperă complet coroana.

Ghirlandă

Felinarele vechi portabile vor arăta spectaculos pe strada de lângă verandă. Puteți lua lămpi de kerosen cu mânere deasupra și așezați-le pe o sanie sau pe bănci acoperite de zăpadă. O astfel de compoziție va crea o atmosferă misterioasă de anticipare a sărbătorii de Anul Nou.

CITESTE  Cum să scapi de un miros neplăcut în frigider: în 3 soluții

Decorarea intrării

Decorul de Anul Nou continuă cu designul ușii din față. Acest lucru ar trebui făcut de proprietarii de case private și de proprietarii de apartamente din oraș. Ar fi potrivit să încadrați jambierele cu ramuri de copaci coniferi împletite cu ghirlande sau panglici strălucitoare. Puteți lipi imagini de siluetă decupate din hârtie albă cu fulgi de zăpadă pe ușă. Chiar și patinele vechi pot ajuta la crearea unei dispoziții festive. Acestea trebuie agățate pe un cui, decorat anterior cu ramuri de pin.

Coroană de Crăciun

O mică coroană de crenguțe de conifere este un decor clasic de Crăciun. Merită să vă opriți dacă nu doriți să supraîncărcați ușa cu detalii inutile. Este realizat din ramuri de pin sau molid, decorate cu decorațiuni de Crăciun și arcuri din panglici strălucitoare. Puteți merge în sens invers și creați baza sub forma unui cerc de carton. Apoi conuri de pin, flori uscate, fructe sau crenguțe sunt lipite de el. Unii oameni fac coroane creative din bile de lână, dopuri de vin, resturi de țesături.

Coronita de Craciun in nuante de rosu, pret 249,00 lei- Floria.ro
Coroană de Crăciun

Clopote de Crăciun

În locul unei coroane tradiționale, ușa din față poate fi decorată cu o pereche de clopote. Nu sunt dificil de realizat din pahare de iaurt din plastic. Pentru a face acest lucru, acestea sunt vopsite într-o culoare aurie sau argintie cu vopsea spray sau învelite în folie (este posibilă coacerea). O crenguță de molid artificial este luată ca decor. De asemenea, este acoperit cu vopsea a nuanței selectate. Când clopotele sunt uscate, dantela și mărgelele sunt lipite de ele. Fire albe sunt atașate de-a lungul marginii inferioare. După ce ați conectat clopotele împreună, un arc luxuriant făcut dintr-o panglică frumoasă este legat deasupra. Decorul finisat este lipit de ușă cu bandă dublă.

Clopote de Crăciun

Decorare perete

Pereții și tavanele din camere sunt decorate cu bile de Crăciun, o ghirlandă pâlpâitoare și beteală multicoloră. Asigurați-vă că instalați un brad tradițional sau creați un brad alternativ din materiale reziduale.

100 лучших идей как украсить стены на Новый 2018 год на фото | Модный декор  дома, Идеи для украшения, Рождественские поделки своими руками
Brad pe perete

Decorarea pereților de Anul Nou poate fi realizată din crenguțe obișnuite. Ramurile de pin sau molid se scufundă într-o soluție concentrată de sare și așteaptă până când sunt acoperite cu cristale albe. Apoi colectează buchete de la ei și le atârnă de pereți. Puteți face o compoziție de perete vopsind ramurile în alb sau argintiu cu vopsea spray.

CITESTE  20 de sfaturi pentru o curățare perfectă

Ramurile ramificate care arată ca coralii sunt cele mai bune. Ramurile de prune, de exemplu, au ramificări bune.

Un decor neobișnuit de perete este obținut dintr-un cuier de sârmă sau o bucată de sârmă groasă. I se dă forma unui cerc. Cârligul superior este lăsat să atârne mai târziu decorul pe perete. Bilele de Crăciun sunt înșirate pe cadrul rezultat, sunt țesute mici ramuri de molid și panglici frumoase.

Puteți atârna stele multicolore din fire de lână din tavan. Pentru a le face, veți avea nevoie de o tăietură, câteva știfturi și lipici PVA. Pentru început, un cadru este pregătit prin introducerea cuielor pe o suprafață de lemn sub forma unui asterisc. Apoi firele sunt unse gros cu adeziv PVA și înfășurate în jurul piesei de prelucrat. Când decorul este uscat, acesta este atașat la tavan cu fire.

De obicei ferestrele dintr-o casă sau apartament privat sunt decorate cu fulgi de zăpadă sau figurine. Pentru camera copilului, puteți vopsi sticla cu vopsele de guașă strălucitoare în tema Anului Nou. La sfârșitul vacanței, desenul poate fi ușor spălat cu apă simplă. În alte încăperi, figuri de siluetă din hârtie albă pot fi lipite de ferestre. În loc de hârtie tradițională, fulgii de zăpadă legați de fire albe și amidonate gros vor arăta frumoase pe sticlă.

Pentru a economisi timp, ferestrele sunt vopsite cu un șablon. Un fulg de zăpadă este decupat din hârtie groasă. Aplicați șablonul pe pahar și umpleți golurile cu guașă albă. Uneori se folosește pasta de dinți în loc de vopsea. Se dovedește un model neobișnuit de îngheț.

CITESTE  Umidificarea aerului dintr-un apartament: 10 moduri

O altă opțiune de decor festiv este un cadru lucios. Este realizat din benzi acoperite cu folie sau vopsite cu vopsea. O plasă este trasă înăuntru și decorațiunile pomului de Crăciun sunt atașate la ea. Puteți adăuga un accent luminos agățând mai multe bile mari pe panglici frumoase din satin.

20+ оригинальных идей елочек из фетра

Pe pervaz sunt așezate buchete de ramuri de conifere legate cu un arc. Au pus și coșuri umplute cu conuri, mere, mandarine. O ghirlandă sub forma unei perdele din LED-uri sau panglici colorate arată frumos pe ferestre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?