8 metode de a te preface ca esti bolnav

Aceasta este o serie de “sfaturi proaste”. Uneori, fiecare din noi vrea sa faca o mica farsa. Cred ca toți am facut farse cu un termometru incalzit pe calorifer in copilarie).

Acum sunt total impotriva oricaror manifestari de acest gen, pentru ca le poți atrage uletrior si apoi nu o sa poți iesi din incurcatura data . Mai ales ca iarna exista destule boli legate de frig. Una dintre cele mai neplacute este raceala.

Odata cu venirea iernii, mai ales când afara nu este ger, ne imbolnavim din ce in ce mai des. Pe lânga sistemul imunitar slabit, lipsa vitaminelor, oboseala si o boala netratata,iata ca vine o afecțiune noua. Pentru a uita de boala, ai nevoie de odihna.

Și nu toata lumea are posibilitatea de a merge in concediu medical pentru a beneficia de un tratament bun. Esti nevoit sa muncesti pana abea te mai pot ține picioarele. Acest fapt iți epuizeaza si mai mult organismul, iar bolile continua sa apara tot mai des.

Nu toate bolile virale sunt insoțite de febra. Fara febra, medicii sunt reticenți in a-ți  da un certificat sau o prescripție la medicamente, sau nu ți le dau deloc.

un prim-plan al unei mâini cu pastile

Din acest motiv, tot mai mulți simuleaza ca sunt bolnavi sau nu se simt bine.

1. Unii din acesti “experți” te sfatuiesc sa bei puțin iod. De la câteva picaturi intr-un pahar de apa,  temperatura corpului tau va sari in sus imediat.

2. Daca ai o sarcina importanta la serviciu, pe care doresti sa o eviți, bea ceva rece si iesi afara,la frig. În niciun caz nu trebuie sa purtați o caciula.  Daca, pe langa aceasta, respiri adânc pe gura, sansele de a te  imbolnavi cu adevarat sunt foarte mari.

CITESTE  Vrei sa iesi la o plimbare de primavara cu bicicleta? Iata cum sa te pregatesti pentru asta.

3 Pentru a simula o febra, poți  freca si mânca niste plumb de creion, care, la fel ca iodul, se spune ca iți va  ridica temperatura.

4. Daca vrei sa te prefaci otravit, bea niste oțet. Doar nu confunda oțetul cu esența de oțet, altfel a-i putea ajunge in spital pentru o perioada indelungata.

5. Freaca niste sare sau usturoi sub brațe,astfel va creste valoarea termometrului. Periculos e faptul ca, mirosul il poate face pe terapeut sa lesine.

6. Înainte de a intra in cabinetul medicului, poți mirosi niste clei sau de pudra de acid citric, care va inrosi ochii si va face sa curga nasul. Dupa clei, s-ar putea sa ai si niste halucinații, care il va sensibiliza total pe doctor.

7. Poți bea niste unt incalzindu-l intr-o tigaie: atât gâtul va fi rosu, cât si temperatura  ridicata.

o persoana cu raceala asezata pe un pat
Cum sa te prefaci bolnav

Ai citit? Acum zâmbeste si uita de asta)) Punctul opt, insa, este foarte serios!

8. Daca ai chef sa chiulesti o zi sau doua, exista o alta opțiune, foarte onesta si nobila: doneaza sânge. Devenind donator, nu numai ca vei salva viața cuiva, dar vei obține si o scutire oficiala de doua zile. Vei primi, de asemenea, vin, bani si un baton de ciocolata.

Lasa un raspuns